Nyheter


Husleverans på nyproduktionsprojektet Fönsterbrädan 1 i Örby

Stockholm 16 oktober 2020

Nu har bjälklagen till de 14 radhusen på fastigheten Fönsterbrädan 1, med adressen Bedaröbacken i Örby kommit. Husab Byggnads AB är totalentreprenör i projektet och Husab Bostad AB är beställare. Under vecka 43 kommer leveransen med resterande material till stommarna och då väntar stomresning. Planerad inflytt är i april 2021. Läs mer om Brf Örbygläntan här!

Husab Byggnads AB
Husab Bostad AB
Husab renoverar åt HEBA Fastighets AB på Södermalm

Stockholm 7 oktober 2020

Husab Byggnads AB påbörjade i september 2020 ett totalentreprenadprojekt på Höken 30 på Åsögatan, Södermalm. Det blir bland annat ett nytt gårdsbjälklag, hyresgästanpassning i butikslokal och totalrenovering av gårdshuset som rymmer 6 lägenheter.

Husab Byggnads ABHusab renoverar åt HEBA Fastighets AB i Huddinge

Stockholm 7 oktober 2020

Vi har nöjet att meddela att Husab Byggnads AB har tecknat ytterligare ett totalentreprenadavtal med HEBA Fastighets AB om att utföra renovering och stambyte på Rådsvägen 12 i Huddinge. Projektet omfattar den fjärde huskroppen på fastigheten Rådsbacken 12 av totalt 10 för planerat stambyte och renovering. Projektstart är i november 2020.

Husab Byggnads AB
Husab byggstartar på Tempelriddarvägen i Bredäng

Stockholm 7 september 2020

Husab Byggnads AB påbörjar idag ett stambytesprojekt på Tempelriddarorden 1-3 och 6-8, Tempelriddarvägen i Bredäng, Stockholm. Det blir stambyte och renovering av 425 lägenheter fördelade på 13 huskroppar. Beställare Stena Fastigheter Stockholm AB.

Husab Byggnads AB