Nyheter


Husab renoverar ytterligare ett hus åt HEBA Fastighets AB i Huddinge

Stockholm 12 januari 2021

Husab Byggnads AB har tecknat ett totalentreprenadavtal för ytterligare en huskropp på fastigheten Rådsbacken 12 i Huddinge. Huset med adress Rådsvägen 5 har 30 lägenheter och en lokal. Projektet, som omfattar stambyte, nya ytskikt, ny el, nytt värmesystem och fönsterbyte, startar den 1 mars 2021. Beställare är HEBA Fastighets AB.

Husab Byggnads AB
Gjutning av gårdsbjälklag på Höken 30, Södermalm

Stockholm 11 december 2020

Idag har ett nytt gårdsbjälklag gjutits i Husab Byggnads projekt Höken 30 på Södermalm, Stockholm. Totalt gick det åt 40 kubikmeter betong med en vikt på 100 ton!Husab Byggnads AB

Samtliga bostäder sålda i nyproduktionsprojektet Fönsterbrädan 1

Stockholm 26 november 2020

Nu har den fjortonde och sista bostadsrätten sålts i projektet Fönsterbrädan 1 på Bedaröbacken i Örby. Byggnationen fortsätter med invändiga arbeten såsom el- och rördragning i den första etappen, som består av sju bostäder.


Husab Byggnads AB
Husab Bostad AB

Fortsatta arbeten med första etappen på nyproduktionsprojektet Fönsterbrädan 1

Stockholm 28 oktober 2020

Nu är samtliga våningsplan på plats på första etappen av nyproduktionsprojektet Fönsterbrädan 1 på Bedaröbacken i Örby. Husab Byggnads fortsätter nu projektet med fasad-, tak- och fönsterarbeten. Den första etappen omfattar 7 bostäder av totalt 14 i projektet. Läs mer om Brf Örbygläntan här och klicka här för att se fler bilder från projektet.

Husab Byggnads AB
Husab Bostad AB
Husleverans på nyproduktionsprojektet Fönsterbrädan 1 i Örby

Stockholm 16 oktober 2020

Nu har bjälklagen till de 14 radhusen på fastigheten Fönsterbrädan 1, med adressen Bedaröbacken i Örby kommit. Husab Byggnads AB är totalentreprenör i projektet och Husab Bostad AB är beställare. Under vecka 43 kommer leveransen med resterande material till stommarna och då väntar stomresning. Planerad inflytt är i april 2021. Läs mer om Brf Örbygläntan här!

Husab Byggnads AB
Husab Bostad AB
Husab renoverar åt HEBA Fastighets AB på Södermalm

Stockholm 7 oktober 2020

Husab Byggnads AB påbörjade i september 2020 ett totalentreprenadprojekt på Höken 30 på Åsögatan, Södermalm. Det blir bland annat ett nytt gårdsbjälklag, hyresgästanpassning i butikslokal och totalrenovering av gårdshuset som rymmer 6 lägenheter.

Husab Byggnads ABHusab renoverar åt HEBA Fastighets AB i Huddinge

Stockholm 7 oktober 2020

Vi har nöjet att meddela att Husab Byggnads AB har tecknat ytterligare ett totalentreprenadavtal med HEBA Fastighets AB om att utföra renovering och stambyte på Rådsvägen 12 i Huddinge. Projektet omfattar den fjärde huskroppen på fastigheten Rådsbacken 12 av totalt 10 för planerat stambyte och renovering. Projektstart är i november 2020.

Husab Byggnads AB
Husab byggstartar på Tempelriddarvägen i Bredäng

Stockholm 7 september 2020

Husab Byggnads AB påbörjar idag ett stambytesprojekt på Tempelriddarorden 1-3 och 6-8, Tempelriddarvägen i Bredäng, Stockholm. Det blir stambyte och renovering av 425 lägenheter fördelade på 13 huskroppar. Beställare Stena Fastigheter Stockholm AB.

Husab Byggnads AB