Husab Bostad AB förvärvar, utvecklar och driver egna projekt samt projektering åt både externa kunder samt våra systerbolag. Bolaget har en unik konkurrensfördel som del av en bygg- och fastighetskoncern. Vi driver processen från start till mål.


Vi vill förvärva fler fastigheter

Husab Bostad söker ständigt efter nya fastigheter för långsiktiga investeringar i Stockholms län. Vårt mål är att förvärva och utveckla byggrätter / bostäder samt att långsiktigt utveckla förvaltningsfastigheter åt Husab Fastigheter. Tveka inte att höra av er till oss om ni är intresserade av ett samarbete.Vår process

Ett projekt är en resa över tid. Det är många pusselbitar som ska falla på plats för att ett boende ska bli till. En innovationsprocess som blandar frågor mellan marknad, formgivning, myndighetskontakter, finansiering, byggteknik och mycket annat. Vår ambition är att alla projekt ska skapa trivsel och en god känsla. Ett bättre boende. Ett tryggare val. Något som är modernt, hållbart och personligt.

Vi arbetar med nyproduktion och ROT av fastigheter. Vi tar ansvar för en hel process från idé och utredning till färdigställande av projekt. I nyproduktion är vi ofta själva beställare. Den närheten i förhållningssättet försöker vi också överföra när vi arbetar för andra. Externt är vi speciellt inriktade på projektering för stambyten med kvarboende och totalrenoveringar av flerfamiljshus.

Den unika processen är en arbetsform i två faser för en bättre projektstyrning. Först tas en ramkalkyl fram i samråd med beställaren. Efter det projekteras ett förfrågningsunderlag fram som leder till ett anbud. Beställaren tecknar sedan totalentreprenadskontrakt med Husab Byggnads AB, eller möjlig annan entreprenör, och vi bistår med bygg- och relationshandlingar.

Vi har hjälp av våra systerbolag i koncernen med upphandlings-, produktions- och kvalitetsperspektiv från Husab Byggnads AB och med förvaltningsperspektiv från Husab Fastigheter AB. Samarbetet med erfarna beställare från allmännyttan och stora privata fastighetsägare ökar kompetensnivån fortlöpande.


Kontakta oss

Husab Bostad AB
Ståltrådsvägen 33, 168 68 Bromma
Telefonnummer växel: 08-564 581 00
Mailadress: mail@husab.se

Husab Bostad AB

Ståltrådsvägen 33, 168 68 Bromma

Telefonnummer växel: 08-564 581 00

Mailadress: mail@husab.se
Vi står för det vi säger och är stolta för det vi gör.